Home / Rozendaal / PAK Rozendaal kiest Anton Logemann als lijsttrekker

PAK Rozendaal kiest Anton Logemann als lijsttrekker

ROZENDAAL – Leden van PAK Rozendaal kiezen Anton Logemann opnieuw als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezing. Nummer twee en drie zijn, net als vier jaar geleden, Barend van der Plas en Chris Schmidt. Op de vierde plek staat nieuwkomer Wilfred Jansen. Met deze lijst kiezen de leden voor continuïteit en vernieuwing. Anton Logemann: “We maken duidelijk dat het tijd is voor een andere aanpak. Voor ons zijn transparantie en een consistent en integer beleid belangrijk, evenals zaken met een open mind benaderen. En als PAK kiezen we voor samen, duurzaam en houden we het groen.”
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.