Home / Velp / Sint gestrand met scootmobiel

Sint gestrand met scootmobiel

VELP – De Sint wordt natuurlijk ook een dagje ouder en vandaar dat hij vanochtend bij zijn bezoek aan basisschool Daalhuizen in Velp, zijn paard Amerigo op stal heeft laten staan. Hij besloot met zijn speciale sintscootmobiel te komen, maar helaas begaf de accu het voordat hij de school bereikte. De Sint en zijn twee Pieten moesten te voet verder en waren al moe voordat ze op school waren. Gelukkig waren ze dat snel vergeten door de enthousiaste ontvangst van de leerlingen van Daalhuizen, die speciaal voor hen een heuse pietendans hadden ingestudeerd! Het werd een leuke ochtend met veel pepernoten en cadeaus.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.