Home / Doesburg / Rotary Doesburg schenkt bloem

Rotary Doesburg schenkt bloem

DOESBURG – Een aantal leden van Rotary Doesburg waren vrijdag aanwezig in de verzorgingshuizen IJsselzicht, Elisabeth en Hessengracht. Ze begonnen in IJsselzicht en in de huiskamer zaten een aantal ouderen gezellig koffie te drinken. De leden van Rotary Doesburg hadden een kar vol fraaie Amaryllisbollen bij zich. Iedere oudere kreeg er één uitgereikt. Diegenen die hier niet aanwezig waren, kregen ze netjes thuisbezorgd. Er werd nog even een kopje koffie meegedronken met de bewoners en die waren zeer blij met dit gebaar, een mooie bloem in deze Sint Nicolaastijd geeft toch veel vrolijkheid.
Rotary is een groep mensen die zich ten doel stelt geld te vergaren en dit in de vorm van een bijdrage of goederen te schenken om een betere wereld te krijgen. Voor wie meer wil weten wat Rotary Doesburg allemaal doet neem dan eens een kijkje op: www.rotarydoesburg.nlfoto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.