Home / Doesburg / RegioBank blijft in dorpen en kleine steden

RegioBank blijft in dorpen en kleine steden

DOESBURG – Steeds meer banken in Nederland sluiten hun regionale kantoren. Klanten dienen dan voor advies naar de grotere steden in de omgeving af te reizen en kunnen daar dan soms pas 3 of 4 weken later daar terecht voor een afspraak. Terwijl veel mensen graag een bank in de buurt willen. Bij RegioBank gaat dat anders.

Klanten willen een bank waar ze gewoon even binnen kunnen lopen voor een vraag of advies. En waar ze hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Om die reden heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs door heel het land. In het centrum van Doesburg is ook sinds 2,5 jaar een RegioBank gevestigd.

“Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost de klant niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen, alles. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven,” zegt Roland Schepers van de Hypotheek Advies Partner, Zelfstandig Adviseur van de RegioBank in Doesburg.

Dichtbij en betrokken
RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Zo kunnen klanten hun geldzaken regelen met iemand die ze kennen en die weet wat er speelt in hun omgeving. “Wij vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank,” aldus Roland Schepers.

Gewoon binnenlopen
Bent u nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij u in de buurt en wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan binnen bij de Hypotheek Advies Partner, Kerkstraat 31 in Doesburg. Samen met Hoog&Kamp Makelaars zitten ze in één pand, naast de Hema.
Als u nu langskomt, krijgt u € 50 cadeau bij een betaalrekening met de overstapservice. Voor informatie kunt u natuurlijk bellen op nummer 0313-483210.

De Hypotheek Advies Partner is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.