Home / Laag-Soeren / Sinterklaas in Eco-stijl

Sinterklaas in Eco-stijl

LAAG-SOEREN – De goede Sint moest vanmorgen wel heel vroeg klaar staan. Hij werd bij het grote Pietenhuis opgehaald door een karretje van de gemeentereinigingsdienst, die hem netjes op tijd naar basisschool ’t Schaddeveld in Laag-Soeren bracht. De kinderen van deze eco-school hebben onlangs samen met de reinigingsdienst zwerfafval verzameld. Nu vormden ze allemaal een erehaag voor de goedheiligman en zongen hem uit volle borst toe, begeleid door muziekvereniging Semper Crescendo. Sint was blij verrast door zo’n mooie ontvangst, ondanks het vroege uur. Hij zei een goede reis te hebben gehad, maar de Pieten hadden het wel heel koud gehad achter op de kar. Gelukkig hadden ze goed op de cadeautjes gepast onderweg. Een Zwarte Piet probeerde er nog wel met de pakjes tussenuit te glippen, maar de kinderen hadden dit op tijd in de gaten.
In ’t Sprengenhus wilde Sinterklaas alles weten over het eco-project en vele andere zaken en vertelden de kinderen honderduit. Aan het einde beloofde Sinterklaas volgend jaar weer naar Nederland te komen en zeker ook weer naar Laag-Soeren.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.