Blik op Bijzondere Brummenaren bestseller bij Primera

BRUMMEN – Het op 22 november gepresenteerde boek ‘Blik op Bijzondere Brummenaren’ van de hand van Dick Weggelaar, bleek in de week van 23 tot en met 30 november het best verkochte boek bij Primera Bosman in Brummen. Het komt niet vaak voor dat een boekwerk van de hand van een plaatselijke auteur het meest over de toonbank gaat.

Al direct na het verschijnen werd het boek veel gekocht. Een leuk succesje voor de schrijver, maar ook voor Primera Bosman, dat voor Brummense schrijvers gunstige voorwaarden schept om een boek uit te geven.
Primera beschikt over een nieuwe voorraad, dus het boek is nog steeds verkrijgbaar. Een exemplaar kan ook worden aangekocht via de schrijver (tel. 0575-562455) of via de email: weggelaar001@kpnmail.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.