Twee gewonden bij ongeval in Brummen

BRUMMEN – Dinsdag raakten twee personen gewond bij een ongeval op de N345 bij Brummen. Om 17.00 uur reed een 42-jarige automobilist uit Heerde op die weg. Op het kruispunt met de Zutphenseweg kwam hij, vermoedelijk door geen voorrang te verlenen, in aanrijding met een van rechts komende auto. In deze auto zaten twee 54-jarige mannen uit de gemeente Bronckhorst. Eén van hen, de bijrijder, raakte bij het ongeval gewond. Ook de 42-jarige man uit Heerde raakte gewond. Beiden zijn met onbekend letsel door ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De auto van de bestuurder uit Bronckhorst botste als gevolg van de aanrijding op een auto die op de Zutphenseweg stond te wachten om de N345 op te rijden. De automobilist van deze auto raakte niet gewond.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.