Kinderdagverblijf Tombola omgetoverd in ‘Pietenstyle’

DOESBURG – Onlangs stonden er om 10:00 uur twee zwarte pieten op de stoep, want kinderdagverblijf Tombola stond deze ochtend in het teken van zwarte pieten gym.

Alle kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, en broertjes en zusjes hebben meegedaan aan allerlei activiteiten zoals: pepernoten bakken, speculaas versieren, cadeautjes in de schoorsteen gooien, zaklopen, koprollen en blik gooien. Het hele dagverblijf was omgetoverd in een ware ‘pietenstyle’.

De pieten deden natuurlijk met de activiteiten mee en gingen met alle kinderen en ouders in de stoomboot op de foto. Aan het eind van deze geslaagde ochtend kreeg iedereen nog een leuk cadeautje mee naar huis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.