Nostalgische boerenkerstmarkt in Loenen

LOENEN – Op zondag 8 december is het weer zover: de sfeervolle kerstmarkt op de Groote Modderkolk in Loenen. Dit jaar zal de markt in het teken staan van het nostalgische boerenleven. Er zijn volop kraampjes aanwezig met lekkernijen, snuisterijen en kerstartikelen uit oude en hedendaagse tijd. Daarnaast is er dit jaar een doedelzakspeler, een koor in Dickens stijl en kan er een kalf geknuffeld worden. Voor de kinderen is er ook nog een verhalenverteller, zijn er ritjes op een paard, lopen er zingende boerenkinderen rond en ontbreekt de levende kerststal natuurlijk niet.
Iedereen is welkom op 8 december tussen 11.00 uur en 17.00 uur op de Groote Modderkolk, Vrijenbergweg 24 in Loenen. De toegang is vrij.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.