Nieuwe vicaris parochies Apeldoorn en Twello

REGIO – Bisschop Van Ewijk in Utrecht, heeft de Emmaus parochie in Apeldoorn en de Fransicus en Clara parochie in Twello laten weten dat hij per 1 januari 2014 een parochievicaris heeft benoemd voor deze samenwerkende parochies. Zijn naam is Sebastiaan Gnanapragasarm.

Pastoor Sebastiaan is 41 jaar en afkomstig uit India. Hij is priester van de congregatie Missionarissen Van Franciscus Sales. Hij verblijft vijf jaar in Nederland en is nu werkzaam in de Goede Herderparochie in Hengelo. De nieuwe vicaris is ondermeer werkzaam in de kerken in Klarenbeek, Eerbeek, Loenen, Bussloo en Twello.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.