Warme en gezellige Winterfair

OOSTERHUIZEN – Dertig standhouders presenteerden zich zaterdag tijdens de vierde editie van de Oosterhuizense Winterfair. De Winterfair zorgde ook dit jaar weer voor knapperende vuren, sfeervolle verlichting, warmte en gezelligheid. Mensen kwamen massaal op de kerstsferen af. De weilanden stonden vol met geparkeerde auto’s.

Natuurlijk waren er bijzondere kerstartikelen en prachtige decoraties en speciaal voor de mannen stoere stands met bijvoorbeeld gazonmaaiers. In de middag waren er optredens van het SOS Matrozenkoor en the Christmas Singers. En de kinderen vermaakten zich prima op een speciaal voor kinderen ingericht plein. William Smulders & Lieke zorgden in de avond voor een geweldig feest. – Foto Han Uenk.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.