Speeltuin krijgt CO2 neutrale banken

SPANKEREN – GroundLevel straatmeubilair uit Spankeren, heeft twee banken geschonken én geplaatst in de Dierense Speeltuin. De banken maken deel uit van een serie van 275 stuks die door Van Lanschot bankiers bij GroundLevel zijn aangekocht vanwege het 275-jarige bestaan. De banken van de bank worden in het hele land geplaatst op bijzondere locaties. Bij de laatste banken mocht Frank Willems (rechts) van GroundLevel zijn eigen voorkeur laten meewegen en dat werd de Dierense Speeltuin, een plek waaraan hij goede herinneringen heeft uit zijn eigen jeugd. Berry Kapel van de Dierense Speeltuin, die momenteel verbouwd wordt, nam de bank in ontvangst van GroundLevel – foto: Niels Bloem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.