D66 Rheden: kandidatenlijst en programma vastgesteld

GEM. RHEDEN – Tijdens de algemene afdelingsvergadering van D66 Rheden is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Ook is het programma definitief geworden. Het bestuur geeft aan trots te zijn op de lijst. De kandidaten zijn betrokken, integere en deskundige mensen; enthousiaste kandidaten met verschillende, elkaar aanvullende kwaliteiten. De lijst wordt aangevoerd door Krista den Hartog-Heins uit Velp, de huidige fractievoorzitter. Nummer twee is het zittende raadslid Dorus Klomberg. Op drie en vier staan respectievelijk de nieuwkomers Erik Roumen en Mijn Willemen. Ada Spaargaren, op dit moment eveneens raadslid, bezet de vijfde plek op de lijst.
D66 gaat zich inzetten voor een duurzame ontwikkeling van de gemeente Rheden.

www.d66rheden.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.