Grotenhuis Makelaardij scoort landelijk zéér goed

DIEREN – Grotenhuis Makelaardij uit Dieren is het op één na best beoordeelde full service NVM kantoor van Nederland. Sinds ongeveer een jaar biedt Funda.nl, het nummer-1 online vastgoed-platform van ons land, NVM makelaars de mogelijkheid opdrachtgevers hun dienstverlening te laten beoordelen.

Deze beoordeling wordt vervolgens online zichtbaar gemaakt op zowel de pagina van het makelaarskantoor op Funda, alsmede bij de verkochte woning. Er wordt een cijfer gegeven voor lokale marktkennis, deskundigheid, service en begeleiding en prijs/kwaliteit.

Er kan voorts aangeven worden of men de makelaar zou aanbevelen bij vrienden en familie en tot slot wordt er de mogelijkheid geboden om de ervaring met het kantoor in een tekstveld nader toe te lichten. Grotenhuis Makelaardij uit Dieren is met 90 beoordelingen, welke allemaal zijn voorzien van een toelichting, de nummer-2 van Nederland. De dienstverlening van Grotenhuis wordt gemiddeld met een 8,9 beloond. In de provincie Gelderland is het eerstvolgende kantoor 53 maal beoordeeld en bedraagt het gemiddelde cijfer een 8,6.

Fabian Grotenhuis: “Wij zijn er enorm trots op dat wij met ons kantoor het één na meest beoordeelde full service NVM kantoor van heel Nederland zijn. Het is fijn om te ervaren dat onze dienstverlening, waar wij ons met ons team iedere dag met veel enthousiasme voor inzetten, zo gewaardeerd wordt.”

Heeft u nog niet genoeg aan de beoordelingen op Funda? Op de website www.wieisdebestemakelaar.nl vindt u nog meer beoordelingen. Op deze site wordt de dienstverlening van Grotenhuis nog eens 43 maal beoordeeld.

Het team van Grotenhuis Makelaardij bestaat uit twee gecertificeerde en beëdigde NVM makelaars, twee commercieel medewerksters en een bordenservice. Meer informatie over de dienstverlening van Grotenhuis vindt u op de website www.grotenhuismakelaardij.nl.

Grotenhuis Makelaardij o.z., Lindelaan 10-a, 6951 DJ Dieren, 0313-450717, www.grotenhuismakelaardij.nl, www.twitter.com/grotenhuisoz
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.