Waardering voor vrijwilligers

DIEREN – Het Loket Vrijwillige Inzet van Stichting VIVA Rheden heeft namens de gemeenten Rheden en Rozendaal vrijwilligers getrakteerd op een evenement, waarbij tevens de Vrijwilligersprijzen van 2013 zijn uitgereikt. Het vrijwilligersbuffet en het filmprogramma trok vele vrijwilligers naar Schouwburg en zalencentrum Theothorne te Dieren.

Behalve de gemeenten Rheden en Rozendaal maken Vivare en de Rabobank dit evenement mede mogelijk. De Vrijwilligersprijzen zijn gewonnen door: Frank Teunissen van vollebybalclub Auto van Oort Rebelle uit Dieren, Eleonoor Donders van de R.K. Eusebiusparochie, locatie O.L.V. Visitatie te Velp, het Hospice De Rozenheuvel uit Rozendaal en vrijwilligers en bestuur van buurthuis De Poort uit Velp.

Een zeer divers aantal organisaties wilden in aanmerking komen voor de Vrijwilligersprijs 2013. Van sportclubs tot geloofsgemeenschappen en van zorgorganisaties tot vrijwilligersinitiatieven in de wijk. Voor de jury een ongelofelijk lastig karwei om uit deze lijst van 77 aanmeldingen er vier uit te kiezen. Vooral omdat iedereen die zich vrijwillig inzet grote waardering verdient. Daarom was het prettig te zien dat velen genoten van het filmaanbod met het vrijwilligersbuffet – foto Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.