Home / Hoenderloo / Start fotowedstrijd Buitengewoon

Start fotowedstrijd Buitengewoon

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe is gestart met de bijzondere fotowedstrijd ‘Buitengewoon Hoge Veluwe’. Zowel amateurs als professionele fotografen kunnen deelnemen door buitengewone foto’s van Het Nationale Park De Hoge Veluwe in te sturen. De dertig mooiste foto’s worden onderdeel van een speciale buitententoonstelling in het Park in 2014.

Hoe buitengewoon is De Hoge Veluwe? Dat wil het Park laten zien met een buitententoonstelling in het Park van 15 maart tot en met 13 april. Hiervoor schrijft het Park een speciale fotowedstrijd uit. Een vakjury, bestaande uit BBC Wildlife Photographer of the Year Award winnaar Jan Vermeer, natuurfotograaf Wim Weenink en boswachter Henk Ruseler, kiest de dertig mooiste en meest buitengewone foto’s voor de tentoonstelling. De maker van de beste foto krijgt bovendien met het hele gezin gratis toegang tot het Park in 2014.
Deelnemers kunnen hun mooiste foto(‘s) voorzien van naam en toelichting sturen naar pers@hogeveluwe.nl onder vermelding van Buitengewoon Hoge Veluwe. Foto’s dienen in het Park te zijn gemaakt en vóór 17 februari 2014 ingezonden te zijn. De complete wedstrijdvoorwaarden zijn te vinden op www.hogeveluwe.nl.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.