Home / Rheden / Handen uit de mouwen

Handen uit de mouwen

RHEDEN – Medewerkers van General Electric hebben onlangs vrijwilligerswerk verricht in het Dushi-huis in Ellecom en het Barentszhuis in Velp. GE is een bedrijf met vestigingen over de hele werd, waaronder in Rheden. Er werken ongeveer 250 mensen in de Rhedense vestiging. GE vindt het heel belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de omgeving waarin gewerkt wordt. De medewerkers steken dan ook graag de handen uit de mouwen voor het goede doel.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.