Home / Bronkhorst / Sint bij vv Oeken

Sint bij vv Oeken

BRUMMEN – Sinterklaas bracht net als voorgaande jaren een bezoekje aan het clubhuis van vv Oeken. Alle F- en FK-voetballertjes zaten vol spanning te wachten en zongen luidkeels de bekende liedjes. Samen met de Sint bedachten ze nog een nieuwe yell en de Goedheiligman vroeg de spelertjes het hemd van het lijf over de nieuwe opstelling. Een aantal grappige Pieten verzorgde een komische voorstelling, die werd afgesloten met een dans waar niet alleen de Pieten en kinderen aan meededen, maar ook de ouders en Sinterklaas. Aan het eind van het bezoek kregen alle kinderen een cadeautje en een chocoladeletter, voor zij de Sint uitzwaaiden. De middag werd afgesloten met een lekker frietje.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.