Rosendael ’74 presenteert kandidatenlijst

ROZENDAAL – Oud-defensiemedewerker George van Gorkum is de nieuwe kandidaat-wethouder van Rosendael’74 (R’74). Daarmee geeft de partij aan de gemeente Rozendaal te willen blijven besturen.

Bijna traditioneel vormt R’74 na verkiezingen een coalitie met Belangen Gemeenschap Rozendaal. Maar zoiets staat nooit bij voorbaat vast, meldt R’74-lijsttrekker Marieke Albricht, sinds de zomer fractievoorzitter. R’74 bezet momenteel drie van de negen raadszetels en mikt op een groei met één zetel. Na Albricht volgen op de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen de huidige fractieleden Gert Jan Willemse, Martinique Visser, Sandra van der Aa en Fernand Wieberdink.
Van Gorkum is nummer 5. Hij werkte als financieel specialist bij Defensie, net als scheidend R’74-wethouder van financiën Arno Adema. Adema is nu lijstduwer. Een andere bekende naam op de lijst is die van Ingrid Alberda van Ekenstein. Ze was eerder al eens R’74-fractievoorzitter. Daarnaast staan Ronald de Jonge en Martin Tuit, scheidend raadslid, op de lijst.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.