Keurmerk voor De Gouden Leeuw Groep

REGIO – De zorghotels van De Gouden Leeuw Groep hebben, als eerste van Nederland, het kwaliteitskeurmerk van Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHz) behaald. Dit keurmerk is onlangs door Nicolette Wijling van het Onafhankelijk auditbureau QSN overhandigd aan Florus van Dijk, directeur van De Gouden Leeuw Groep.

De Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHz) is een landelijke organisatie die zich als doel heeft gesteld om somatische revalidatie- en herstelzorg in Nederland te bevorderen en de kwaliteit van haar deelnemers te waarborgen. Om in aanmerking te komen voor het kwaliteitskeurmerk, dient een zorghotel te voldoen aan zeer strenge eisen, op het gebied van de kwaliteit van zorg en de zorgorganisatie. Daarnaast moeten ook de locatie en de beschikbare faciliteiten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. In de praktijk betekent dit dat de zorghotels alles in huis hebben om de beste herstelzorg in een hotelomgeving te leveren. De zorghotels van De Gouden Leeuw Groep zijn de eerste zorghotels van Nederland waaraan het kwaliteitskeurmerkcertificaat is uitgereikt.
De Gouden Leeuwgroep heeft zorghotels in onder andere Laag- en Hoog-Keppel en Zelhem.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.