BMK zingt met veel passie

EERBEEK – Het Brummens Mannenkoor zong onlangs in de Eerbeekse Kruiskerk. Het talrijke publiek reageerde zeer enthousiast op het programma Herfstklanken, dat een reprise was van één van de optredens tijdens de zeer geslaagde concertreis eind september naar Hamburg. Het enthousiasme bleek overduidelijk uit het meermalen opklinkende applaus, ondanks het verzoek dat bestuurslid Kaasschieter aan het begin deed om tussen de nummers niet te applaudisseren. Het koor zelf was ook goed in vorm, was gedisciplineerd en zong meerdere nummers uit het hoofd. Voor de pauze bestond het programma voornamelijk uit volksmuziek uit vele landen, met als afsluiter de spirituals uit de Songs of Freedom. Na de koffie was het tijd voor een aantal Afrikaanse songs en moderne Engelstalige liederen van onder andere Simon & Garfunkel, Paul Simon en Joseph Martin. De waardering van het publiek voor dirigent Marga Roelofs, pianist Gerard Geurts en het koor was, getuige het gulle applaus, erg groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.