Home / Regio / PvdA Gelderland opent Meldpunt Verkeersveiligheid

PvdA Gelderland opent Meldpunt Verkeersveiligheid

REGIO – De PvdA in Gelderland opent een Meldpunt Verkeesrveiligheid waarop iedereen verkeersonveilige situaties kan melden. Voor de PvdA is verkeersveiligheid een urgent thema, een onderdeel van bestaanszekerheid. Initiatiefnemer Peter Kerris: “Informatie van direct betrokkenen helpt ons de pijnpunten in beeld te brengen. Daarop kunnen wij ons direct sterk maken voor een oplossing bij het college van Gedeputeerde Staten.” Het Meldpunt is te vinden op de website van de provincie www.gelderland.nl.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.