Midwinterhoornblazen ontvangt certificaat immaterieel erfgoed

REGIO – De Federatie van Gelderse Midwinterhoorngroepen ontvangt 13 december het certificaat dat behoort bij de opname van de traditie midwinterhoornblazen op de Nationale Inventaris van Immaterieel Erfgoed. De erkenning brengt met zich mee dat de Federatie zich in de komende jaren in gaat spannen om de traditie van midwinterhoornblazen levend te houden en door te geven aan een volgende generatie. Op veel plaatsen in Gelderland is het sfeervolle geluid van de midwinterhoorn te horen op midwinterwandelingen en kerstbijeenkomsten.

www.geldersemidwinterhoorngroepen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.