Graftakken in trek bij Kerstverkoop Jeugdhuis Loenen

LOENEN – De kerstverkoop van de Protestantse kerk Loenen is dit jaar op zaterdag 14 december in het Jeugdhuis. Velen bestellen jaarlijks een kerststuk of een graftak. Ook wordt weer gezorgd voor een kleine kerstrommelmarkt. Een lekkernijentafel met zelfgemaakte cakes, taarten en soepen hoort er ook bij. Wie wil zijn verzekerd van een graftak, moet tijdig bestellen.

Samen kan er koffie gedronken worden met ‘iets lekkers’ er bij. Bezoekers kunnen hun geluk beproeven met het Rad van Avontuur waarmee leuke prijsjes zijn te winnen.
De organisatie wijst er op dat het handig is om de graftak en/of kerststuk van te voren te bestellen. Er kan gebeld worden naar Betsy Efdé (telefoon 055-5051980) of via een bestelformulier onder de toren van de kerk. Niemand hoeft dan teleur gesteld te worden.
Betsy Efdé die met een aantal vrijwilligers de grafstukken maakt, is nog op zoek naar kerstgroen om de versieringen te kunnen maken. Loenenaren die coniferen, skimmia, hulst met besjes en ander groen te missen heeft, kunnen haar bellen. Het wordt dan graag gehaald.
De kerstverkoop in het Jeugdhuis aan de Beekbergerweg is vrij toegankelijk en duurt van 9.30 tot 12.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.