Eigen Glazen Huis in Velp

VELP – Tien studenten van de opleidingen in Velp volgen het voorbeeld van de dj’s van 3FM. Op 19 en 20 december laten zij zich 24 uur lang opsluiten in hun eigen Glazen Huis. Terwijl het tiental opgesloten zit, houden studenten en medewerkers van Hogeschool Van Hall Larenstein onder andere veilingen, sporttoernooien en een muziekbingo. Muziekliefhebbers vragen voor minimaal 1 euro hun favoriete plaatje aan bij de VHL-dj’s die de activiteiten van muzikale omlijsting voorzien. En wie wil laten zien welke artistieke talenten hij of zij in huis heeft, kan een plekje op het podium huren. Al het geld dat wordt opgehaald gaat naar Seriuos Request.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.