60 Schoendozen voor Edukans

ROZENDAAL – Kinderen van de Dorpsschool in Rozendaal en andere geïnteresseerden uit Velp en Rozendaal hebben meegedaan aan de inzamelingsactie voor Schoenmaatjes van Edukans. De kinderen hebben in totaal zestig schoenendozen versierd en gevuld met spullen
die kinderen in derde wereld landen goed kunnen gebruiken zoals schoolspullen toiletspullen en klein speelgoed van de kinderen zelf. De Hunting Lodge stelde een ruimte ter beschikking voor het maken van pepernoten die direct afgebakken werden in de grote oven. Alle schoenendozen worden via Edukans naar derde wereld landen verstuurd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.