60 Jaar getrouwd!!

VELP – Donderdag bracht burgemeester Petra van Wingerden-Boers een bezoek aan de heer en mevrouw Abbenhuis-Peters in Velp om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. Namens het college van burgemeester en wethouders overhandigde zij een boeket bloemen en het boek de Canon van Rheden.

De heer W.J. Abbenhuis is geboren op 9 september1927 in Rheden en mevrouw W.E. Abbenhuis-Peters op 13 september 1924 in Wijchen. Ze zijn op 25 november 2013 60 jaar getrouwd. De heer en mevrouw Abbenhuis-Peters hebben elkaar voor het eerst in Scheveningen ontmoet waar ze afzonderlijk van elkaar met een busreis naartoe waren. Op 25 november 1953 zijn ze in het huwelijk getreden.
De heer Abbenhuis ging na de ambachtsschool op 16-jarige leeftijd aan het werk als kistenmaker. Daarna heeft hij tot zijn 40ste in de bouw gewerkt en tot aan de VUT in de Technische Dienst bij Insula Dei. Mevrouw Abbenhuis-Peters heeft vanaf haar 14e moeten werken om haar steentje bij te dragen in het gezin. De heer en mevrouw Abbenhuis- Peters zijn een aantal keer verhuisd. De verbouwing deden ze zelf. Mevrouw Abbenhuis-Peters zorgde overdag voor de kinderen. De heer en mevrouw Abbenhuis-Peters hebben drie kinderen. – Foto Lotte Bienias.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.