Kijkje in het logeerhuis

EERBEEK – Sinterklaas heeft zaterdag, na een nachtje slapen in het landhuis bij Fletcher Landgoedhotel Huis te Eerbeek, zeker 200 kinderen op bezoek gehad. De kinderen met (groot)ouders kregen een rondleiding door het logeerhuis. De tocht onder leiding van een Wegwijspiet begon in de keuken, waar de Keukenpieten druk waren met het bakken van de pepernoten. Voor het maken van deze pepernoten konden ze best wat hulp gebruiken. Hierna ging de groep naar boven waar in het klaslokaal twee Pieten problemen hadden met het tellen van de cadeaus. Aansluitend mochten de kinderen met hulp van de Inpakpieten een cadeautje uitzoeken en zelf inpakken. Na de inspectie door de Controlepiet kregen ze een heus inpakdiploma (foto). En daarna volgde nog het spannende bezoek aan Sinterklaas zelf, die ze vragen konden stellen en waarmee de hele groep op de foto ging. Deze groepfoto’s zijn te zien en te bestellen via een link op www.sintineerbeek.nl.
Na het verlaten van het landhuis werden de kinderen naar de zijkant van het logeerhuis geleid, waar ze (stiekem) in de slaapkamer van de Sint konden kijken. Op het grasveld voor het landhuis konden de kinderen bij Scouting Tapawingo Eerbeek een Pietenbaan lopen, een Pietenspel doen en brood bakken boven een houtvuur. Aan de enthousiaste verhalen van de kinderen (en ouders) te horen, blijkt dat het logeerhuis een groot succes was!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.