De werkers van de vogelclub

DOESBURG – Afgelopen weekend was het weer de jaarlijkse show van vogelvereniging De Kleine Zanger in Doesburg. In het gebouw van de speeltuinvereniging was een tentoonstellingsgedeelte ingericht en een deel waar men kon zitten, een praatje maken en een heerlijk kopje koffie of fris drinken.

Vrijdagavond werd de tentoonstelling geopend door wethouder Fred Jansen en werden de kampioenen gehuldigd. Het hele weekend was het gebouw geopend voor belangstellenden die al deze prachtige vogels konden bewonderen. Het is een hele klus om zo’n tentoonstelling neer te zetten en derhalve heeft uw fotograaf ditmaal gekozen voor een foto met de bestuursleden, want zij zijn het toch die de tentoonstelling organiseren, samen met een aantal vrijwilligers. Vaak wordt vergeten dat er heel veel werk zit in de organisatie en dat deze heren daar veel tijd instoppen. Ook zij mogen wel eens in het zonnetje gezet worden. Voorzitter Kempers, secretaries Stienezen, penningmeester Gerhardus en commisaris Materiaal Poelman staan op de foto.
Natuurlijk zijn er een hele rij kampioenen en dat zijn in de verschillende klassen: J.J.M. Booltink, W. Schipper, W.B. Braam, B.C. Kempers, Nena Rösler, J. de Jager, Casper Engelsman, J.H. Keuben en F.M. Gerhardus. In de Spijkertrofee is 1. Gerhardus, 2. Nena Rösler, 3. W. Schipper – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.