Verdachte diefstal zitmaaier dankzij getuige aangehouden

HALL – De politie heeft dankzij een oplettende getuige in Oss een 54-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op dinsdagochtend 26 november in de vroege uurtjes een zitmaaier aan de Hallsedijk in Hall te hebben gestolen.

Een getuige zag kort voor 06.00 uur dat een man een zitgrasmaaier in een bestelbus laadde. Hij vertrouwde het niet, noteerde het kenteken van de bus en belde de politie. De tenaamgestelde van de bus hoorde thuis in Oss. Agenten stelden eerst een onderzoek in de omgeving in, maar troffen de bus niet aan. Er werd contact gelegd met de politie Oss en daar hield men later de eigenaar van de bus aan. Hij is overgebracht naar het cellencomplex in Doetinchem. De zitgrasmaaier van het merk Husqvarna type Rider is nog niet teruggevonden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.