Handbal Brummen zoekt leden

BRUMMEN – Handbalvereniging Brummen is met de competitie gestart en is op zoek naar nieuwe leden voor aanvulling van haar teams, maar ook om tot nieuwe teams te komen. Zij zijn op zoek naar UKKIES, leeftijd vier tot en met zes jaar, F-jeugd, zeven en acht jaar, en E-Jeugd, negen en tien jaar. Bovenstaande teams trainen op dinsdag van 17.00 – 18.00 uur in sportzaal Rhienderoord Brummen. Ook wordt gezocht naar D-jeugd, elf en twaalf jaar of ouder. Zij trainen op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur. Dames senioren zijn ook welkom; training op donderdag van 19.30 tot 21.00 uur en dames recreanten op donderdag van 20.00 tot 21.00 uur. De dames vanaf de D-jeugd traint in de Bhoele in Eerbeek.

De vereniging zou het geweldig vinden wanneer er meer jongens handbal zouden gaan spelen. Handbal is ook voor jongens. De vereniging is dus op zoek naar stoere jongens die het aandurven om deze stoere en snelle sport te gaan beoefenen. Het Nederlands Handbalverbond heeft een ledenwerfactie gestart. Jeugd- en seniorleden die geïnteresseerd zijn kunnen twee maanden gratis mee trainen en meespelen.

G. Völke, tel. 0575-563077
E-mail. info@handbalbrummen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.