TamTam in de Caravan

Hilariteit alom, afgelopen weekend in het Dorpshuis in Spankeren. Toneelgroep Spankeren speelde haar tweede voorstelling, TamTam in de Caravan. Een vrolijk Vlaams stuk zorgde ervoor dat het publiek zich kostelijk vermaakte.

Verpleegster Peggy begeleidt zakenman Albert bij een ontspannend weekendje in de Ardennen. Alleen dat ontspannen, dat lukt nog niet zo best, met de onhandige buurman die hen maar niet met rust wil laten. De strijkbout zorgt voor brandwonden, Albert neemt een ongewenste duik in de vijver en de tube mayonaise lijkt iets teveel op de muggencrème. Als de zelfgemaakte mayonaise dan ook nog eens mislukt, zie foto, is de chaos compleet. Alle tamtam komt tot een eind als blijkt dat Peggy een ontvoering van Albert in scène heeft gezet en de rest van het vreemde gezelschap tot het politiekorps blijkt te horen. De olijke verpleegster in glitterlegging wordt ingerekend en de agenten kunnen terug naar het dagelijks leven op het bureau. Maar of dit nou leuker is?
Het publiek genoot van de drie voorstellingen en het ene lachsalvo volgde op het andere. De hilariteit was groot bij alle dolle scènes, zoals toen een enorme cellokoffer de caravan in moest of toen er een rondedansje werd gedaan rondom een grote slagroomtaart. Dat die taart uiteindelijk in het gezicht van Marcel belandde, zorgde alleen nog maar voor meer vermaak. Een pluim voor Naomi, Ester, Gerrit, Piet, Petra en Tonnie, die hun rollen goed speelden en zorgden voor een heerlijk Spankerens avondje uit – foto Han Uenk

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.