Ladies Night bij DA

DIEREN – DA Drogisterij Parfumerie Denekamp in Dieren houdt woensdag 27 november van 18.30 tot 21.00 uur een Ladies Night. De dames worden ontvangen met een drankje en hapje. Kleed zelf als een Killer Queen en ga op de foto op een mooie damestroon. Hiermaa maakt men kans op 100 ml van het nieuwe parfum van Katy Perry Killer Queen.

Uiteraard staat het personeel klaar om samen een mooi parfum, de perfecte make-up of heerlijke verzorging uit te kiezen. Ook zijn er demonstraties van Essie, Sensionails en Kiss. Ook kunnen de dames proeven van de supergezonde Raw Superfoods.
Op de avond zijn er diverse acties en ontvangt iedereen minimaal twintig procent korting. Iedereen die de klantenkaart gebruikt, maakt kans op een waardebon van 50 euro.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.