Verkoopactie Lionsclubs bracht 800 euro op voor Filippijnen

BRUMMEN / EERBEEK – De verkoopactie die de Lionsclub Zuid Oost Veluwe en de Lionsclub Brummen, afgelopen zaterdag, heeft netto ongeveer 800 euro opgebracht. Die opbrengst gaat naar het speciale hulpfonds van de internationale Lionsorganisatie voor de Filippijnen.

Leden van de beide Lionsclubs uit de gemeente Brummen verkochten zaterdag bij de Jumbo-supermarkten lekkernijen. In Brummen werden banketstaven verkocht en in Eerbeek tassen met chocolademelk, pepernoten en speculaas. In beide plaatsen waren de Lionsverkopers in de loop van de middag volledig uitverkocht, zodat van een echt succes mag worden gesproken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.