Home / Laag-Soeren / Sinterklaas op bezoek in Laag-Soeren

Sinterklaas op bezoek in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – De goede Sint heeft ook in Laag-Soeren zijn opwachting gemaakt. Vele kinderen wachtten hem zaterdag op op het Jan Ligthartplein en bereidden de Goedheiligman al zingend een warm welkom. Onder de klanken van Semper Crescendo stapte de Sint uit de koets. Hij zei blij te zijn om weer in Laag-Soeren te zijn. Dat het uitstappen en het beklimmen van het podium extra moeilijk ging, was snel verklaard. Sinterklaas vertelde dat zijn staf nog steeds weg is, maar gelukkig had hij de hoofdpiet om op te steunen. Hij zei de nepstaf niet meer te willen gebruiken.
Voorafgegaan door Semper Crescendo maakte Sinterklaas een uitgebreide rondrit door het dorp, op weg naar ’t Sprengenhus. Daar werden de festiviteiten voortgezet. Voordat de Sint naar binnen ging, dankte hij Semper Crescendo voor de mooie muziek, door hun laatste nummer te dirigeren. Aan het eind beloofden alle kinderen te helpen zoeken naar de verdwenen staf. Daar was de Sint echt blij mee en hij zei dan ook dat alle kinderen zaterdagavond hun schoen mochten zetten.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.