Jubilarissen OLV Visitatiekerk

VELP – Na een ludieke actie 25 jaar geleden, ‘breng u buurman mee om te zingen’, zijn zondag negen koorleden – zeven heren en twee dames – gefeliciteerd met hun 25-jarig koorlidmaatschap. Zij ontvingen uit handen van Pastoor Smits allemaal de St. Gregorius Eremedaille in zilver.
De eredienst werd zondag muzikaal begeleidt door het Ontmoetingskoor en het Herenkoor van de OLV Visitatiekerk in Velp.
Het enthousiasme wat deze vrijwilligers in de koren uitstralen komt de sfeervolle viering ten goede en wordt zeer gewaardeerd door de kerkgangers. Deze twee koren willen dat graag blijven doen, maar hebben versterking nodig van Sopranen, Alten, Tenoren en Bassen. Eenieder die mee wil zingen is dan ookwelkom. Luisteren bij de repetities kan elke donderdag van 19.00-21.30 uur in de OLV Visitatiekerk aan de Emmastraat te Velp. Aanmelden kan bij de bestuursleden: Ton Voets: 026-3623111 en Riky Wolberink: 026-3615531.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.