Sint vergeet ook Velp niet

VELP – Sinterklaas kwam ook dit jaar weer op zondag aan in Velp, zoals ieder jaar te paard. Een week later dan in veel andere plaatsen, maar de Goedheiligman kan nu eenmaal niet overal tegelijk zijn. Voordeel is dat Sint lekker de tijd nam voor de kinderen van Velp, die massaal naar de intocht waren gekomen. Met al zijn meegekomen Pieten en vele kinderen struinden ze via de Emmastraat naar het Oranjeplein, waar de Sint officieel welkom werd geheten. De optocht werd met vrolijke Sintmuzieknoten omlijst door Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt. DE ontvangst van de kindervriend was mogelijk gemaakt door de winkeliers van Velp – Foto Marc Pluim

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.