Kasteel Engelenburg gekozen tot beste restaurant

BRUMMEN – Kasteel Engelenburg heeft het beste restaurant van Gelderland. Dat oordeelde tenminste restaurant-beoordelingssite www.iens.nl. De keuken van Engelenburg kreeg het cijfer 9,0 – goed voor de eerste plaats in de provinciale top 10. In de landelijke top 20 staat Kasteel Engelenburg op de 11e plaats.

Iens.nl is een populaire beoordelingssite onder restaurantbezoekers. De nu bekendgemaakte cijfers zijn het resultaat van in totaal 91.012 recensies die restaurantbezoekers tussen 1 september 2012 en 31 augustus 2013 hebben achtergelaten op iens.nl. De top 10 per provincie en de landelijke top 20 zijn gebaseerd op de cijfers voor Eten, Service en Decor.

“We zijn enorm verheugd met deze publieksrecensie. Het is de enige lijst die door onze gasten wordt bepaald. We weten allemaal dat de gast kritischer wordt en als je dan de lijst van Gelderland mag aanvoeren, dan is dat een grote eer voor het hele team,” aldus Johan Agricola, directeur van Kasteel Engelenburg.

“Het is bovendien een mooie bekroning van ons jubileumjaar, dat we de afgelopen maanden op tal van manieren hebben gevierd. Als we naar de landelijke lijst kijken, dan staan er veel restaurants op, die met een 9,1 zijn beoordeeld. Een mooie plek in de top 10 is wat ons betreft een goede ambitie voor volgend jaar!”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.