Rosendael ’74 heeft als eerste partij in Rozendaal de kandidatenlijst vastgesteld

ROZENDAAL – Tijdens een eensgezinde Algemene Leden Vergadering heeft Rosendael ’74 de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 vastgesteld. Daarmee is R’74 de eerste van de drie politieke partijen in Rozendaal die de kandidatenlijst gereed heeft.

Op de kandidatenlijst staan enkele nieuwe namen, maar het merendeel is al langer bekend bij Rosendael ’74 of is het afgelopen jaar ingestroomd in de gemeenteraad of commissie van advies. Op nummer één staat Marieke Albricht-Brinkman, op twee Gert-Jan Willemse, op drie Martinique Visser, op vier Sandra van der Aa-van de Wetering, op vijf George van Gorkum, op zes Fernand Wieberdink op zeven Ronald de Jonge, op acht Ingrid Alberda van Ekenstein-Dijkstra, op negen Martin Tuit en op tien Arno Adema.

Ronald Baars, partijvoorzitter: “Het partijbestuur is trots om een kandidatenlijst als deze te presenteren. Wij zien de verkiezingen met vertrouwen tegemoet en hebben een uitstekende lijst om minimaal hetzelfde aantal zetels te bemensen. We hebben nu drie zetels, maar we gaan natuurlijk voor een extra zetel, ook daarvoor hebben wij voldoende gemotiveerde mensen aan ons kunnen binden”.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.