65 Jaar getrouwd

RHEDEN – Het echtpaar Hartman-Jansen was woensdag 20 november 65 jaar getrouwd. Burgemeester Petra van Wingeren bracht de heer en mevrouw Jansen een bezoekje om hen te feliciteren. Namens het college van burgemeester en wethouders overhandigt zij een boeket bloemen en het boek de Canon van Rheden.

De heer A.W. Hartman is geboren op 27 juli 1926 en mevrouw J. Hartman-Jansen op
12 mei 1930, beiden in Rheden. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een dansavond in Rheden en zijn op 20 november 1948 getrouwd.
De heer Hartman heeft, voordat hij met pensioen ging, achttien jaar als conciërge van het Klokhuis in Rheden gewerkt. Mevrouw Hartman-Jansen was coupeuse, huisvrouw en oppas-oma. Op 6 juli 2004 is de heer Hartman benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau wegens zijn verdienste voor de Klein Dieren Vereniging Ons Sportras.
De heer en mevrouw Hartman-Jansen hebben vier kinderen, zeven kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.