Geslaagde benefietavond Het Rhedens

ROZENDAAL – Leerlingen en de lerarenband van Het Rhedens in Rozendaal lieten zich 13 november van hun beste kant zien tijdens de Benefietavond voor de tien Tibetaanse kinderen uit het SOS Kinderdorp Bylakuppe in India. De leerlingen, die eerst auditie hadden gedaan, presenteerden hun zang, dans en andere culturele uitingen. Zij werden daarbij gesponsord door familie, vrienden en kennissen.

“De avond is succesvol verlopen en het benodigde bedrag, zijnde 3.200 euro (het jaarbedrag wat wij afdragen voor onze 10 Tibetaanse kinderen in het SOS kinderdorp Bylakuppe) is hoogstwaarschijnlijk wel binnen”, aldus Lucie Baake, docent aan het Rhedens.
De inkomsten van de avond zelf (entreekaarten, loterij, veiling, verkoop koffie etc.) is nog niet helemaal bekend. Het bedrag dat is opgehaald met de brugklaswedstrijd is 1600 euro. “Dat is dus de helft van het totaalbedrag wat nodig is”, aldus Baake. “Het totale eindbedrag maken we tijdens de Kerstviering bekend, er volgt nog in december de chocolademelk verkoop met de beschuit met muisjes”. – Foto Marc Pluim.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.