Sint stoomt Eerbeek binnen en blijft slapen!

EERBEEK – Sinterklaas arriveerde zaterdag met zijn vele Pieten met de stoomtrein in Eerbeek. Burgemeester Niels Joosten heette de Goedheiligman van harte welkom in het dorp. Daarna volgde de gezellige intocht met muziekvereniging Eendracht, de brandweer en Koetsiersvereniging De IJsselmenners door het dorp. Bij zaal Spoorzicht was dit jaar geen kinderfeest, maar de kinderen konden Sinterklaas wel een hand geven en met hem op de foto. Dat werd dan ook massaal gedaan.

De Sint vertelde bovendien, dat hij ondanks de drukte, een nachtje komt logeren in Huis te Eerbeek. Maar dat is nog niet alles! Sinterklaas zou het heel erg leuk vinden als de kinderen ( tot 8 jaar) hem daar komen bezoeken.
Om zoveel mogelijk kinderen op bezoek te laten komen, is er een rondleiding door het landhuis gemaakt met onder andere een bezoek aan de keuken. Deze rondleidingen vinden plaats op zaterdag 23 november. Voor dit bezoek aan het logeeradres moet wel een kaartje worden gekocht. Op dit kaartje staat het tijdstip van jouw rondleiding. Zorg ervoor dat je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. De allerkleinsten mogen een papa of mama meenemen. Niet alleen binnen, maar ook buiten het Huis te Eerbeek is er -met hulp van Tapawingo- van alles te doen. Kaarten à € 1,– zijn te koop bij Plus van Tetering en Boekhandel Hendriks.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.