Bleekemolen kampioen Quad Special

LOENEN – Het is Gino Bleekemolen uit Loenen op 13-jarige leeftijd gelukt om Nederlands kampioen Quad Special 2013 te worden. Vanaf de eerste tot aan de laatste wedstrijd toe heeft hij verdiend op de eerste plaats gestaan.

Met een nieuwe gesponsorde TM quad uit Italië, die bovendien nog niet getest was, was het voor de jonge rijder een groot risico. Maar het pakte toch goed uit. Ondanks veel pech en valpartijen maar wel met 12 manche-overwinningen. Gino heeft heel hard gevochten. Heeft alles op alles gezet veel en er heel veel voor moeten laten. Hij scoorde met 67 punten voorsprong en is op jonge leeftijd Nederlands kampioen geworden.
Op vrijdag 22 november heeft Gino zijn kampioensfeest in Nunspeet voor familie, sponsors en genodigden. Dat wordt een heus spektakel met aan het einde van de avond een vuurwerkshow.
Op 15 december wordt hij gehuldigd bij de Motor organisatie Nederland. Dan is het feesten afgelopen en moet er weer hard getraind worden voor het volgende seizoen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.