Gezellige Damesdag bij LTC

LOENEN – Bij de Loenense Tennis Club (LTC) was er weer een Damesdag. Zodra de datum bekend was, stroomden de aanmeldingen binnen. Ook al was het al een aantal jaren geleden voor het laatst georganiseerd. Door de grote opkomst bleek dat hier zeker belangstelling voor is. Meer dan 40 dames meldden zich aan en waren om 15.00 uur present. Bij de ontvangst met een kopje koffie en thee met eigengebakken lekkernijen heerste direct een gezellige en ongedwongen sfeer. Jong en oud hadden er zin in!
Vanaf half vier kon lekker getennist worden en het weer werkte ook mee. Iedere deelnemer had vooraf een jeugdfoto ingeleverd bij de organisatie. Na het nodige overleg en kritisch bestuderen van de foto kon menigeen herkend worden. Het was een lastige en grappige klus om iedereen proberen te achterhalen.
Voor de inwendige mens werd goed gezorgd met dank aan Geert van der Horst voor een lekker stamppottenbuffet.
Ook het avondprogramma was erg geslaagd. Een pub quiz stond op het programma. In rap tempo werden er tien vragen gesteld die per groepje beantwoord moesten worden. Na iedere ronde was een mooie prijs te verdienen. Leuke vragen en slimme antwoorden zorgden ervoor dat er fanatiek meegedaan werd. Het was een geslaagd evenement en iedereen was erg enthousiast. Dit gaat zeker een vervolg krijgen en de datum inclusief organiserende dames zijn al bekend voor volgend jaar!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.