Dwarsliggers presenteren Prins Marty den Eerste

EERBEEK – In café Spoorzicht, de residentie van carnavalsvereniging de Dwarsligger, werd zaterdag de Pronkzitting gehouden in de nieuwe prins gepresenteerd. om 20.11 uur opende de voorzitter van de vereniging de avond om daarna het woord te geven aan President Jan die hierop de geüniformeerden van de vereniging de dansgardes, Jeugdraad, de Raad van elf, senatoren en oude prinsen binnenhaalde. Om 21.22 uur begon de presentatie van de 35ste Prins van de Dwarsliggers. Op het podium werd een act van Slagerij van Kampen opgevoerd, waarna er uiteindelijk vier Hoogheden tevoorschijn kwamen: Prins Marty den Eerste, Prinses Anja, Adjudant Johan en Hofdame Willemien. De carnavalsleuze van dit jaar is: Jong of Oud, Arm of Rijk, met Carnaval is iedereen gelijk.

www.cvdedwarsliggers.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.