Winst voor Eerbeekse schakers

EERBEEK – Het team van de Eerbeekse Schaakclub heeft in Deventer de tweede OSBO wedstrijd van dit seizoen met 4-2 gewonnen van Pallas 4. Voor de winst tekenden Ed v.d. Griendt, Rolf van Agtmaal, Jan Breij en Gerrit Nikkels. Wim Geurink en Paul van Berkum verloren dit keer.
Voor de onderlinge competitie werden drie partijen gespeeld. Gerrit v.d. Spreng – Gerard Schut 1-0, Hans Gerritsen – Theo Heijerman 0-1, Henk de Bruin – Johan Put remise. Opmerkelijk is het sterke spel van Theo Heijerman, hij won ook dit keer en staat na negen ronden op de derde plaats van de ranglijst. Voor Mark Koetsier was er door een oneven aantal leden geen tegenspeler. Op de agenda voor 28 november staat een avondje snelschaken gepland.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.