Sint komt in Eerbeek logeren

EERBEEK – Op de foto en op de website www.sintineerbeek.nl, staat de burgemeester bij het logeeradres van Sinterklaas in Eerbeek: het landhuis bij Fletcher Landgoedhotel Huis te Eerbeek. Veel kinderen hadden dat goed geraden.
Sinterklaas komt hier dus een nachtje slapen! Maar dat is nog niet alles, Sinterklaas zou het heel erg leuk vinden als de kinderen (tot 8 jaar) hem daar komen bezoeken. Om zoveel mogelijk kinderen op bezoek te laten komen, is er een rondleiding door het landhuis gemaakt. Deze vindt plaats op zaterdag 23 november. Voor dit bezoek aan het logeeradres moet wel een kaartje worden gekocht. Op dit kaartje staat het groepsnummer en het tijdstip van jouw rondleiding. Zorg ervoor dat je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. De allerkleinsten mogen een papa of mama meenemen. Niet alleen binnen, maar ook buiten is er bij het logeeradres van alles te doen.
Kaarten zijn voor 1 euro te koop bij Plus van Tetering en Boekhandel Hendriks in Eerbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.