Kandidatenlijst VVD Rheden vastgesteld

DE STEEG – Op een goedbezochte Algemene Ledenvergadering van de VVD Rheden werd woensdag de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Het bestuur is verheugd over de kwaliteit en de evenwichtige samenstelling van de lijst; onder leiding van Ronald Haverkamp wordt ervaring gecombineerd met nieuwe elan, is er een goede verdeling tussen mannen en vrouwen en zijn kandidaten afkomstig uit alle Rhedense dorpen. In december wordt het startschot gegeven voor de lokale VVD-campagne.

Na Ronald Haverkamp staat Jaap Uithof op nummer twee, Marleen Bosschart op drie, Sjir Hanssen op vijf en Yola Hopmans op vijf. Ook oud-wethouder Hans Elsenaar staat op de kandidatenlijst op nummer acht en Dierenaar Ap Lammers op twaalf. In totaal hebben zeventien kandidaten zich verkiesbaar gesteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.