OVK doneert 500 euro

KLARENBEEK – Jaarlijks doet de Oranje Vereniging Klarenbeek (OVK) een bijdrage voor een goed doel dat gerelateerd is aan Klarenbeek. Dit jaar heeft de vereniging gekozen om een bijdrage te doen aan de activiteiten van de Stichting Sint voor ieder kind. Namens de stichting nam Ilse Boerkamp de cheque in ontvangst.

Ilse vertelt dat de stichting dit jaar net voor het eerst een stichting is geworden met dank aan notariskantoor Van Drimmelen, Noordman en Slaghekke in Twello. Alhoewel de stichting zowel van particulieren als bedrijven donaties en cadeautjes ontvangt, is de donatie van de OVK van 500 euro een zeer welkome bijdrage. Met dit bedrag koopt de stichting cadeautjes voor kinderen waarvan de ouders financieel niet in staat zijn om hun kinderen een fijne sinterklaasavond te bezorgen. De stichting heeft dan ook tot doel om te zorgen dat Sinterklaas hier niet stilletjes voorbij rijdt. In de week van 5 december zal de stichting de zakken met cadeautjes bezorgen bij de gezinnen in (met name) de gemeente Voorst. De OVK draagt deze stichting dan ook een warm hart toe.
Bijdragen zijn nog steeds van harte welkom. Een bijdrag kan overgemaakt worden op
bankrekeningnummer 0166365408 tnv Stichting Sint voor ieder kind.

Ilse Boerkamp, 055-3012408
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.