Creatieve mensen op Loenense Hobby- en verzamelbeurs

LOENEN – Zaal en podium van het Verenigingsgebouw De Brink in Loenen is zaterdag 23 november geheel bezet door verzamelaars en hobbyisten. De hobby- en verzamelbeurs is opgezet door de werkgroep Floralia. De aanmelding was zo groot, dat voorzitter Johan Geerdink weer enkele verzamelaars moest teleurstellen.

Het publiek kan zonder toegangsprijs een rondgang maken door de zaal. Poppen zijn er in vele uitvoeringen. Sommige levensecht gemaakt. Ook kaarten zijn er weer in allerlei uitvoeringen. Soms in 3D uitvoeringen. Ook zelfgemaakte jam en andere lekkernijen. Ook zijn weer zelf gebreide sokken verkrijgbaar. Postzegels en munten zijn er ook weer. Met het oog op de komende Sint en Kerst kunnen vele ideetjes worden opgedaan voor een leuk presentje. Schilderen is voor velen een leuk hobby. Gerda Slijkhuis uit Apeldoorn van de Goede Doelenshop heeft een plek gekregen voor haar actie voor de weeskinderen in Columbia. Mevrouw Schijff uit Loenen assisteert haar hierbij. Zoon Wilko is in dit land met zijn vriendin en doet daar veel goed werk voor deze kinderen. De opbrengst van de verkoop van allerlei handwerken gaat naar dit doel.
De beurs in Loenen is open van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is vrij.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.